Bekijken als Grid Lijst

1 Item

Toon:
9 / 15 / 30
Bekijken als Grid Lijst

1 Item

Toon:
9 / 15 / 30

Fauteuils in Sevenum

De keuze voor een fauteuil is vaak een persoonlijke keus. Moet de fauteuil dienen als bijzetfauteuil, of hij moet voldoen aan de persoonlijke voorkeur voor optimaal zitcomfort? Daarbij komt nog dat de fauteuil ook moet passen bij het overige meubilair. Een bijzetfauteuil, vaak twee naast elkaar staande, biedt extra zitplaatsen voor een zithoek. Ze nemen daarbij weinig plaats in en zijn flexibel op te stellen. Daarnaast kunnen bijzetfauteuils een speelse uitstraling geven aan de zithoek. Bijvoorbeeld door het model van de fauteuil. Maar ook door ze in een afwijkende kleur of bekleding neer te zetten. Bij Eigen Haard in Sevenum ben je aan het juiste adres voor elk type fauteuil.

 

Comfort en maatwerk fauteuils

Een fauteuil waar je vaak in zit vraagt om een andere kijk hierop. Naast een goede uitstraling en fit bij het overig meubilair is dan ook het zitcomfort een voorwaarde. Maatwerk kan hierbij een mogelijkheid zijn om de fauteuil dat comfort te geven waar jij om vraagt. De zithoogte en zitdiepte kunnen naar wens worden aangepast. En door de vele mogelijkheden van bekleding en kleur wordt het dan uw fauteuil, speciaal voor jou.

 

Onze service

Kom gerust eens langs in onze showroom en ontdek welke fauteuil bij jou past. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden in afmetingen en de kleurcombinaties. Zo wordt jou zithoek een gezellig persoonlijk plaatje. Ons motto is dan ook: “Wil je goed zitten, dan zit je bij ons goed!” Zelfs als je niet naar ons kunt komen, dan komen wij graag naar jou. We zijn veelal actief in de regio Horst, Venlo, Venray en Helden / Panningen, maar ook daarbuiten helpen wij graag.