Merk logo

LivingsTone raamdecoratie koop je bij Eigen Haard in de regio Horst, Venlo en Venray

De LivingsTone collectie biedt eindeloze mogelijkheden en variaties voor jouw interieur. Vitrages, raamdecoratie en gordijnen, maar ook karpet, tapijt en PVC- en vinylvloeren zijn te vinden bij LivingsTone Eigen Haard in Sevenum.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Eigen Haard!
Maak direct een afspraak met Eigen Haard
Image slide
Neem voor interieuradvies en informatie contact op met Eigen Haard in Sevenum
Inspiratie & advies

Living’s Tone karpetten en tapijten bij Eigen Haard

Je interieur krijgt een flinke facelift dankzij een tapijt of karpet. Met een rustige tint creëer je een zacht gevoel. Houd je van levendige kleuren? Kies dan voor een pittig contrast. Hoogpolig, laagpolig, klein of groot: LivingsTone heeft het tapijt dat je zoekt.


Maak een afspraak met Eigen Haard

Vinyl- en PVC-vloeren van LivingsTone in Sevenum

PVC- en vinylvloeren zijn populair vanwege de mooie uitstraling en de toegankelijke prijs. Zowel PVC als vinyl is geluiddempend en gemakkelijk schoon te houden. Eigen Haard in de regio Sevenum verrast jou graag met de verschillende mogelijkheden.Vitrages, binnenzonwering en gordijnen van LivingsTone in de regio Horst, Venlo en Venray

Raambekleding is onmisbaar voor jouw eigen interieur. Vitrages creëren privacy zonder te verduisteren. Wil je zonlicht en warmte buitenhouden? Kies dan voor LivingsTone binnenzonwering. Of ga voor een zacht interieur met gordijnen. Kijk bij Eigen Haard voor een kleur of dessin dat perfect aansluit op jouw interieur. Ervaar LivingsTone zelf bij Eigen Haard. De koffie staat klaar!

Eigen Haard in Sevenum, voor al jouw Living'sTone:

- Gordijnen
- Vitrages
- Binnenzonwering
- PVC-vloeren
- Vinylvloeren
- Tapijt
- Vloerkleden


maak een afspraak met Eigen Haard voor informatie & advies