Eigen Haard adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Eigen Haard neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Eigen Haard adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Horsterweg 34 in Sevenum vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding, vloerbedekking en zit- en slaapcomfort.


Maak een afspraak

De historie van Eigen Haard

Eigen Haard City Meubel is in 1962 opgericht in Sevenum, wij hebben inmiddels meer dan 50 jaar ervaring in de meubelbranche. Als een traditioneel familiebedrijf staat de klant bij ons altijd centraal. Wij kenmerken ons door het brede assortiment op het gebied van wonen en slapen. Naast mooie kwalitatieve meubelen hebben we een breed assortiment woningtextiel. Dit totale pakket maakt ons de juiste keuze voor al uw woonbehoeftes. Bent u opzoek naar een nieuwe inrichting of iets klein om uw interieur op te frissen, u bent bij ons aan het juiste adres. Onze woonadviseurs staan voor u klaar om uw huis op maat in te richten. Wij begrijpen dat iedereen eigen wensen heeft en kunnen onze meubelen daar specifiek op aanpassen.

De grote merken van Eigen Haard

Bij Eigen Haard verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Grandeur
Tempur
Vandyck
A House of Happiness
Artelux
Holland Haag
Bonaparte
Parade
Somfy
De Toekomst
Rauch
Nolte
Forbo
HML bedding
BKS
Luxaflex®
Moduleo
De Ploeg
Kendix
Silvana