Image slide
Verrijk je eigen stijl met raamdecoraties van Eigen Haard !
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Advies en vakmanschap over jouw raamdecoratie bij Eigen Haard
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Bekijk onze collectie
Image slide
Functionele raamdecoratie in regio Horst, Venlo en Venray
Ontdek al onze mogelijkheden
Bekijk onze collectie

Plissé shades van Eigen Haard in Sevenum

Eigen Haard bezit een breed assortiment aan plissé shades. Voor iedere woonstijl is er een enorme keus aan mooie exclusieve stoffen, kleuren, patronen en texturen. In onze showroom laten wij je graag de nieuwste collecties en trends zien.


Bekijk onze Plissé shades

De toegevoegde waarde van vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen voor een toegevoegde waarde zorgen in jouw interieur.

Onze uitgebreide collectie bevat stoffen in uni kleuren, maar ook stoffen met karakteristieke structuren en dessins. Tevens is er keus uit diverse transparanties, zodat je zelf de hoeveelheid licht en privacy kunt bepalen. Keuze genoeg voor alle verschillende woonstijlen.

Kies voor vouwgordijnen van Eigen Haard in Sevenum


Laat je inspireren door onze vouwgordijnen

Vele mogelijkheden van paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn leverbaar in diverse stoffen, waaronder een aantal echte design stoffen. Panelen kunnen tot in detail worden gepersonaliseerd. Door een combinatie te maken van verschillende breedtes, kleuren of dessins kan je een eigen draai geven aan jouw paneelgordijn. Profiteer van de mogelijkheid om uw paneelgordijnen helemaal naar eigen wens samen te stellen.


"laat je inspireren in onze showroom en ontdek de collectie met zachte stijlvolle stoffen!"


Klik hier voor alle mogelijkheden

Duo rolgordijnen in de regio Horst, Venlo en Venray

Het duo rolgordijn is dé trend van dit moment. De gordijnen zijn eenvoudig te monteren en te bedienen.


Heb je ooit een set van rolluiken gekocht en wenste je dat je de hoeveelheid licht die naar binnen komt helemaal zelf kan bepalen. Met duo rolgordijnen van Eigen Haard kan dat!


Meer info over onze Duo Rolgordijnen

Grote collectie aluminium jaloezieën

Jaloezieën zorgen voor een mooie lichtinval en fijne sfeer in huis. Eigen Haard beschikt over een grote collectie aluminium horizontale jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit. Indien gewenst kunnen de jaloezieën uiteraard op maat worden gemaakt.


Onze grote collectie Aluminium jaloezieën

Verticale jaloezieën, functioneel en sfeervol

Verticale jaloezieën zijn functioneel en sfeervol. Je kan genieten van vrij uitzicht zonder inkijk en de lichtinval eenvoudig zelf bepalen. De jaloezieën (ook wel lamellen genoemd) bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof en zijn bijzonder geschikt voor grote raampartijen en schuine ramen.

Heb je een klassiek of modern interieur? Dan misstaat dit type raambekleding zeker niet.


Bekijk onze Verticale jaloezieën

Vlinderjaloezieën in Sevenum

De vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in één uniek product. Door de koorden te bedienen zorg je, op elk moment van de dag, voor de juiste hoeveelheid lichtinval in jouw woning.

De bediening werkt zeer eenvoudig: met een koord trek je de vlinderjaloezie of laat je hem zakken, met het tuimelkoord vouwt u de lamellen open of dicht. Eigen Haard adviseert je graag over de verschillende kleuren, mogelijkheden en stoffen.

Meer informatie over vlinderjaloezieën?


Zie hier onze Vlinderjaloezieën

Klassieke en moderne gordijnen bij Eigen Haard

Gordijnen zijn naast decoratief ook bijzonder functioneel. Ze bepalen de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht jouw interieur binnen komt. Dit licht is bepalend voor de sfeer in huis. Met binnenzonwering kan je deze lichtinval eenvoudig bijsturen.

Daarnaast hebben sommige varianten binnenzonwering een hoge isolerende waarde. Ideaal voor een huis met enkele beglazing. Bij Eigen Haard vind je altijd het gordijn dat past bij jouw persoonlijke stijl en woonwensen.meer info over gordijnen

Rolgordijnen in Sevenum; voor elke ruimte

Rolgordijnen zijn er voor elke ruimte in huis. De uitgebreide collectie rolgordijnen bij Eigen Haard bestaat uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, prachtige patronen, structuren en transparanties.

Benieuwd geworden en meer willen weten over de rolgordijnen van Eigen Haard uit Sevenum?Bekijk de collectie rolgordijnen

Vele mogelijkheden met houten jaloezieën

Houten jaloezieën worden naar jouw wens gemaakt. Er zijn verschillende houtsoorten, uitvoeringen, breedtes en kleuren mogelijk. Met een ladderband geef je er een eigen draai aan. Eigen Haard laat je graag alle mogelijkheden zien.


"laat je inspireren en ontdek de collectie!"


ontdek de collectie